Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان تجارت جهانی در حکمی که در روز سه شنبه اعلام کرد آورده است آمریکا با وضع ۲۵ درصد عوارض بر ۲۳۴ میلیارد دلار کالاهای چینی در ۲۰۱۸، موافقت نامه عمومی تعرفه و تجارت (GATT) را نقض کرده است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشا تودی، طبق حکم سازمان تجارت جهانی، عوارض دولت ترامپ بر کالاهای چینی که در 2018 وضع شد یک قرارداد تجارت بین المللی را نقض کرده است ولی اجرایی شدن این حکم احتمالاً با مشکلاتی روبروست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سازمان تجارت جهانی در حکمی که در روز سه شنبه اعلام کرد آورده است آمریکا با وضع 25 درصد عوارض بر 234 میلیارد دلار کالاهای چینی در 2018، موافقت نامه عمومی تعرفه و تجارت (GATT) را نقض کرده است. این حکم  در ادامه تنش های تجاری بین چین و آمریکا به نفع پکن است.

 سازمان تجارت جهانی تایید کرد این عوارض که آمریکا آن را تا 550 میلیارد دلار از صادرات چین توسعه داده، مخالف با دو ماده از موافقتنامه گات است.

 چین ادعا کرده بود عوارض آمریکا ناقض مفاد موافقتنامه گات است چون به طور مساوی بر سایر کشورهای عضو سازمان تجارت جهانی اعمال نشده است. این کشور همچنین ادعا کرد دولت ترامپ از ماده حل اختلاف در این توافقنامه هم تخطی کرده که طبق آن کشورها باید قبل از وضع عوارض تلافی‌جویانه بر یکدیگر، از سازمان تجارت جهانی تقاضای حل و فصل اختلافات را داشته باشند.

انتقاد شرکت‌های چینی از برخورد ناعادلانه اتحادیه اروپاترس شرکت‌های آمریکایی مستقر در چین از ادامه تنش‌ها بین دو کشور

 دونالد ترامپ با اشاره به قانون سال 1974 اعمال عوارض بر صادرات چین را توجیه کرد. طبق این قانون رئیس جمهور می تواند در پاسخ به تجارت ناعادلانه و سایر اعمالی که به نفع تجارت آمریکا نباشد، بر واردات از سایر کشورها عوارض وضع کرده و محدودیت‌ اعمال کند. ترامپ تاکید دارد این عوارض برای مقابله با تخلف عامدانه چین از حقوق مالکیت فکری مخصوصا در بخش فناوری لازم بوده است. ولی آمریکا قبل از وضع این عوارض و آغاز جنگ تجاری 2 ساله با چین، تلاشی برای حل و فصل اختلافات از طریق سازمان تجارت جهانی نکرده است.

 وزارت بازرگانی چین از این تصمیم سازمان تجارت جهانی استقبال کرده و امیدوار است آمریکا به حکم این سازمان احترام گذاشته و اقدامات عملی در جهت تبعیت از آن انجام دهد.

این سازمان بین المللی احتمالاً برای اجرایی کردن حکم خود با مشکلاتی مواجه باشد. آمریکا می تواند طی 60 روز درخواست تجدید نظر بدهد و این حکم را وتو کند.

 رابرت لایتهایز، نماینده تجاری آمریکا تاکید دارد این کشور باید اجازه دفاع از خودش را در برابر تجارت ناعادلانه داشته باشد و عقیده دارد این حکم بر مرحله اول قرارداد تجاری بین چین و آمریکا تاثیر نمی گذارد.

 انتهای پیام/73

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان تجارت جهانی کالاهای چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۴۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) این خودروی چینی به جنگ تسلا می‌رود

Xpeng یک استارت‌آپ چینی شناخته شده است که در سال ۲۰۱۴ تأسیس شد. این استارتاپ به سرعت در چین محبوب شد و نام مستعار "Chinese Tesla" را گرفت. با این حال در سال‌های اخیر، فروش اکسپنگ در چین به دلیل رقابت شدید و جنگ قیمت کاهش یافته است. سال گذشته این برند جدیدترین مدل خود با نام Xpeng G ۶ را با هدف رقابت با تسلا مدل Y روانه بازار کرد.

به گزارش خبرآنلاین، در اواسط تا اواخر سال ۲۰۲۳، اکسپنگ G ۶ ماهانه بیش از ۷۰۰۰ دستگاه می‌فروخت. با این حال، حجم فروش G ۶ در سال ۲۰۲۴ به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ دستگاه کاهش یافت؛ بنابراین، اکسپنگ در جنگ خود با مدل Y در بازار داخلی شکست‌خورده است؛ اما اکنون آن‌ها می‌خواهند در اروپا انتقام بگیرند.

اکسپنگ G ۶ اکنون در چهار کشور اروپایی نروژ، دانمارک، سوئد و هلند قابل سفارش است. سال گذشته، مقامات آن همچنین از برنامه‌های خود برای ورود به بریتانیا، آلمان و فرانسه خبر دادند.

قیمت اکسپنگ G ۶ و تسلا مدل Y در نروژ برابر است (۳۷۷۰۰ دلار آمریکا، معادل ۲ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان). با این حال، وضعیت در کشور‌های دیگر متفاوت است.

در سوئد، G ۶ سطح پایه ۵۲۹،۹۰۰ کرون (۴۹،۱۰۰ دلار) قیمت دارد. برای مقایسه، مدل Y سطح پایه از ۵۳۴۱۷۰ کرون (۴۹۵۰۰ دلار آمریکا) قیمت می‌خورد. در مورد هلند، G ۶ در این کشور ۴۲۹۹۰ یورو (۴۶۳۰۰ دلار آمریکا) قیمت دارد. در دانمارک، قیمت G ۶ از ۴۹۰۵۰ دلار آمریکا شروع می‌شود.

Xpeng G ۶ یک SUV کوپه بر اساس معماری SEPA ۲.۰ است. استایل بیرونی آن از آخرین زبان طراحی این برند پیروی می‌کند و یک کراس‌اوور سایز متوسط با ابعاد ۴۷۵۳/۱۹۲۰/۱۶۵۰ میلی متر و فاصله بین دو محور ۲۸۹۰ میلی متر شناخته می‌شود.

Xpeng G ۶ با سه گزینه پیشرانه در اروپا عرضه خواهد شد. اولین گزینه دارای یک موتور الکتریکی با قدرت ۲۵۴ اسب بخار در محور عقب است. انرژی آن توسط یک باتری ۶۶ کیلووات ساعتی (LFP) تامین می‌شود که برای ۴۳۵ کیلومتر برد (براساس WLTP) مناسب است.

نسخه دوم Xpeng G ۶ دارای یک موتور الکتریکی ۲۸۲ اسب بخاری در محور عقب است. باتری سه تایی بزرگ‌تر NMC با ظرفیت ۸۷.۵ کیلووات ساعت، برق این موتور الکتریکی را تامین می‌کند. برد WLTP آن به ۵۷۰ کیلومتر می‌رسد. تریم بالای G ۶ دارای دو موتور الکتریکی با حداکثر قدرت ترکیبی ۴۶۹ اسب بخار است. برد این نسخه ۵۵۰ کیلومتر است.

دیگر خبرها

  • پولشویی
  • (تصاویر) این خودروی چینی به جنگ تسلا می‌رود
  • اسرائیل قوانین آمریکا را در غزه نقض می‌کند
  • آمریکا: خسارت حمله به رفح فراتر از حد انتظار است/ سازمان جهانی بهداشت: حمام خون به راه می‌افتد
  • نامه ۸۶ قانونگذار دموکرات به بایدن: اسراییل قوانین ما را نقض می‌کند
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟